Log In

Nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord Vergeten?

Aanmelden

interpersoneel
Wij maken het verschil door onze persoonlijke aanpak.
Inter Personeel wil graag een toonaangevende rol spelen op de uitzendmarkt. We willen ons duidelijk onderscheiden op basis van onze dienstverlening aan onze klanten en kandidaten. Hiernaast werven en selecteren wij ook talenten om uw team permanent te versterken (werving & selectie). Graag zetten wij onze kennis, ervaring en netwerk in dienst van uw bedrijf.

Over ons

Inter Personeel, opgericht in 2006, is een dynamisch bedrijf uit Midden Nederland. Inter Personeel weet door jarenlange ervaringen wat er speelt in de regionale arbeidsmarkt. Wij staan voor betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit. Inter Personeel zorgt dat de mensen aan het werk gaan en op de juiste plek staan. Daarmee helpen wij werkgevers en werknemers en bouwen aan langdurige relaties.

Inter Personeel snapt dat er niet alleen tussen 8 en 5 gewerkt wordt. In een 24-uurs economie zijn flexibiliteit, transparantie en snelheid belangrijke waarden. Onze consulenten zijn persoonlijk betrokken en krijgen allemaal de ruimte te ondernemen. Daardoor heeft elke klant en iedere uitzendkracht een eigen contactpersoon die altijd op de hoogte is van alle gemaakte afspraken, wensen en verwachtingen. Daardoor werkt Inter Personeel snel, flexibel en betrokken.

Naast de bemiddeling tussen opdrachtgever en uitzendkracht kunt u bij ons ook terecht voor detachering, payroll en werving & selectie. Onze telefonische bereikbaarheid is niet beperkt tot kantooruren. Zoekt u naar de juiste kandidaten, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Visie.

Wij maken het verschil door onze persoonlijke aanpak naar zowel onze klanten als onze kandidaten. Wij communiceren in korte lijnen. Ons doel is om uw groei te ondersteunen en wij willen bekend staan voor de kwaliteit van ons werk en de resultaten van onze klanten. Wij kijken ernaar uit om ook u verder te helpen.

interpersoneel
Talenten vinden.
Wij kijken samen met u mee voor geschikte kandidaten