Log In

Nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord Vergeten?

Aanmelden

interpersoneel
Onze flexkrachten staan voor je klaar.
Het grootste voordeel van werken met uitzendkrachten is uiteraard de enorme flexibiliteit die dit met zich meebrengt. U bepaalt zelf wanneer en voor hoe lang u iemand nodig heeft en zeker ook wat voor arbeidskracht u nodig heeft.

We helpen u aan de juiste kandidaat

Wij zoeken en selecteren dus de meest geschikte uitzendkrachten voor u en ontheffen u zo van een aantal tijdrovende en dure activiteiten zoals het plaatsen van advertenties en het doornemen van massa’s sollicitatiebrieven.

Het is Inter Personeel dat na een gesprek met u als onderneming, de vacature bekendmaakt, in haar bestand zoekt naar geschikte kandidaten en de cv’s van de meest geschikte kandidaten doorzendt naar u. Daarna maken wij samen de juiste selectie voor uw bedrijf.

Nadat u dan een keuze heeft gemaakt, maken wij een contract op met u en met de uitzendkracht. Wij treden dus op als werkgever van de uitzendkracht en zijn verantwoordelijk voor het maken van de loonstroken, het betalen van de lonen, loonheffingen en de sociale lasten. Ook de verzekering zijn voor onze rekening.

Wilt u meer te weten komen over Inter Personeel? Bekijk dan gerust de rest van onze website of neem persoonlijk contact met ons op. U kunt direct registreren en uw vacatures plaatsen.